Bergi prestao sa aktivnim suđenjem

Dugogodišnji nogometni sudac Ivica Bergovac oprostio se od aktivnog bavljenja suđenjem, nakon više od 20 godina bavljenja ovom dužnosti.

Bergi hvala što si bio dio našeg tima i želimo ti puno uspjeha u tvom daljnjem životu.

Revijalna utakmica između veterana NK DUGO SELO i GNK DINAMO bila je prigoda da se naš  sudac Ivica Bergovac oprosti  od aktivnog suđenja nogometnih utakmica. Kako to i priliči predstavnici središta zahvalili su svome kolegi na svim onim zajedničkim utakmicama  te mu dodijelili prigodne nagrade.

Bergi je sudio više od 20 godina, kako na utakmicama županijskog ranga natjecanja, tako i onog saveznog, budući je u svojoj karijeri dogurao do III HNL, kao sudac B liste.

Bio je omiljen sudac kako među svojim kolegama iz središta, tako i onima iz drugih područja. Cijenili su ga i sami klubovi, pa stoga nema sredine u koju nije bio dobro došao. Rezultat je to njegovog profesionalog odnosa svome poslu , ali i ljudskih kvaliteta, jer cijeli svoj sudački vijek njegov moto je bio da klubovi nisu neprijatelji, već parteni koje treba uvažavati i poštovati, Takvim svojim stavom bio je i primjer svojim mlađim kolegama, koje je mogao uvelike puno toga naučiti.

Ne smijemo zaboraviti da je jedno vrijeme bio i tajnik našeg nogometnog središta, za koje vrijeme je doprinio razvoju i ugledu kako djelatnika tako i samog središta.

Još jednom Bergi hvala ti na svemu i želimo ti da i dalje ostaneš u nogometnom sportu.

M. Krnetić (predsjednik Komisije sudaca središta), Z. Ilčić (sudac središa), naš Bergi, S. Malbašić (sudac središta)

 

 

Podijeli: